Hetta-Pallas -hiihtovaellus – VIDEO

Vielä meidän talvivaelluksen tunnelmiin videon muodossa. Tästä välittynee vielä selvemmin erityisesti tuulen kanssa kaveeraaminen – tai, ainakin kulkeminen. Se kun oli matkalaisena mukana reissussa, halusimme tai emme.

On hauskaa katsella jälkikäteen omia videoita niitä editoidessa. Ihan kuin en olisikaan ollut ollut itse reissussa, vaan katselisin jonkun muun kuvaamaa materiaalia. Omin silmin näkee kaiken kuitenkin eri tavalla kuin kameran silmin.

Sillä se, mikä tuntui ja näytti omin silmin vaelluksella normaalilta, videolla näyttääkin erityisen arktiselta ja kylmältä – hurjalta jopa. Ehkä sitä keskittyy niin omiin tuntemuksiin, jotka vaelluksella pääosin olivat varsin lämpimät ja mukavat eikä ajattele, miltä touhu näyttää ulkopuolelta katsottuna. Mukava kuitenkin itsekin palata näihin hetkiin elävän kuvan kautta ja ajatella, että kyllä, tuollahan me juuri oltiin. Hassua.

Ihania hetkiä videon parissa. Laita lämmintä päälle ja hyppää arktisiin tunnelmiin.

♥Sanna


Yksi vastaus artikkeliin “Hetta-Pallas -hiihtovaellus – VIDEO”

 1. Hei,
  Hieno video! Kiitos!

  Tämä kokeilu saattaa kiinnostaa vaeltajia ja retkeilijöitä (talvikeittimistä)

  Saa jakaa ja linkittää vapaasti
  Mukavia vaelluksia sekä talvella että muina vuodenaikoina!
  tv Pekka H

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggaajaa tykkää tästä: