Talvelle – Lyhytelokuva rakkaudesta pohjoisen talveen

Tässä se nyt on, mun lyhytelokuva rakkaudesta pohjoisen talveen. Talvelle – A Story for Winter. Se sama, josta kerroin aiemminkin. Joka näytettiin kahdessa loppuunmyydyssä leffaillassa, Helsingissä ja Ylläksellä viime vuoden lopussa. Nyt se on kaikkien teidänkin katsottavissa.

Elokuva on kooste kolmen vuoden talvista Lapissa. Se kertoo, minkälaista on asua paikassa, jossa talvi kestää jopa kahdeksan kuukautta vuodesta. Miten pimeydestä, kylmyydestä ja lumesta löytää kauneutta ja inspiraatiota luovaan työhön.

Elokuva on suomeksi, mutta siihen saa laitettua englanninkieliset tekstitykset.

Oli mukava höpötellä videolle suomeksi. Jotenkin siinä pääsee lähemmäs itse asiaa, kun saa kertoa omalla äidinkielellä itselle tärkeitä asioita. Ja hyvin huomaa, kun koittaa sitten kääntää ne englanniksi, miten vaikeaa onkin kääntää suomen kielikuvia ja monimuotoisia adjektiiveja englanniksi.

Elokuvassa on myös tekemäni biisi heti alussa ja pikku pätkä lopussa. Kappale syntyi nopeasti ja tuli kuin itsestään. Sen inspiraationa on ollut – yllättäen – talvi. Tein sen jo toissakeväänä, kun talvi aivan yllättäen, pohjoiseen tapaan vaihtui kesäksi ihan parissa päivässä. Siihen sopeutuminen ottaa oman aikansa. Ehkä joku päivä teen kappaleelle ihan oman musiikkivideon ja julkaisen sen omillaan. Se olisi hauskaa.

Ihanaa päästä julkaisemaan tämä elokuva nyt vihdoin kaikille. Se on pitkällisen työn tulos ja isoin projektini tähän asti.

Elokuvaa saa mielellään jakaa ja näyttää ystävillekin. Olisi mukava kuulla mielipiteitänne, mitä piditte elokuvasta ja pääseekö siinä pohjoisen talven tunnelmaan ☺️

Talvisia terveisiä täältä pohjoisesta.

 ♥ Sanna 


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggaajaa tykkää tästä: