Valokuvanäyttely!

Valokuvanäyttelyni avautuu uudessa paikassa 1.8.2023.

Sain kunnian avata näyttelyni kahden kuukauden ajaksi Oulangan kansallispuiston luontokeskukseen. Olen suuresti otettu.

Näyttelyni avautuu nyt jo kolmannessa paikassa. Sen tekeminen on ollut aivan mielettömän ihanaa, opettavaista ja työntäyteistä. Kaikki valokuvat on otettu Pohjois-Suomessa, suurimmilta osin Lapissa viimeisen kolmen vuoden aikana.

Sanna Vaaran valokuvanäyttely ”Pohjolasta – From North” on auki Oulangan kansallispuiston luontokeskuksessa 1.8.-30.9.2023. Näyttely on auki luontokeskuksen aukiolojen mukaan ja se on kaikille ilmainen.

Olisi ihanaa, jos pääset katsomaan näyttelyäni. Paikalla on vieraskirja, kirjoita siihen nimesi ja haluamasi terveiset.

Kuvaan valokuvanäyttelyäni näin:

”Valokuvanäyttely ’Pohjolasta – From North’ on kuusamolaisen valokuvaajan Sanna Vaaran kuvaus Pohjolan luonnosta. Se on saanut inspiraationsa Vaaraa inspiroivista pohjoisen elementeistä: tyhjyydestä, kylmyydestä, pimeydestä ja hiljaisuudesta, joiden perässä hän muutti etelän kaupungin sykkeestä pohjoiseen, ensin Tunturi-Lappiin ja sieltä Kuusamoon. Pohjoisesta löytyi rauha, koti ja inspiraatio luovuuteen. Sanna Vaara asuu vakituisesti Pohjois-Kuusamossa, valokuvaa ja videoi pohjoisen luontoa ja kasvattaa juuriaan Pohjolan maassa. ”

Suuri kiitos Oulangan luontokeskukselle tästä mahdollisuudesta. Samalla, kun käyt näyttelyssä, voit piipahtaa Oulangan kansallispuiston uskomattoman kauniissa nähtävyyksissä. Moniin luontokohteisiin pääsee helposti lyhyttä reittiä suoraan luontokeskuksen pihasta, kuten Kiutakönkään upealle koskelle.

♥ Sanna 


Jätä kommentti

Create a website or blog at WordPress.com