Neulontainspiraatiota – VIDEO

Lupailin YouTuben puolella jo pidemmän aikaa sitten tehdä kokonaisen videon neulontajutuista. Ne, kun on olleet talven aikana aika tärkeässä osassa, kun on ollut pimeää ja kylmää. Ja muutenkin, tekemäni villavaatteet on meillä kylmänä (joskus kuumanakin) aikana käytössä lähes vuorokauden ympäri ja ovat olennainen osa täällä asumisen onnistumista.

Joten, tässä video neulontapuuhista, muutamista neulontasuunnittelijoista (yksi täältä Pohjois-Suomestakin!), langoista ja vähän siitä, miten (näyttää siltä, että) saan neulottua valmiita vaatteita niin nopeasti.

Nappaa kupillinen kuumaa, tai kylmää, jos teilläpäin on lämmin päivä ja hyppää hetkeksi neulonnan maailmaan. Vaikket neulonnasta pitäisikään, voi tästä nauttia ihan sellaisenaankin. Ei ole ammattitermejä tai muuta vaikeaselkoista kieltä tässä, ihan vain minun rentoja neulontapuuhia.

Ps. Toinen video odottelee editoimista työpöydälläni. Vaan kun malttaisi tulla ulkoa sisälle ja istua koneen ääressä päivän-kaksi. Meillekin tuli vihdoin kevät ja päivät on menneet aamusta iltaan ulkopuuhissa. Ehkä ensi viikon aikana saan toisenkin videon julki. Eli nähdään siis pian!

♥ Sanna


Yksi vastaus artikkeliin “Neulontainspiraatiota – VIDEO”

Jätä kommentti

Create a website or blog at WordPress.com