Luovaa elämää Lapissa – VIDEO

Jihuu, uusi video on julki!

Höpöttelen siinä keskellä lumisateista metsää ja kerron talven kuulumisia. Hieman valokuvanäyttelystä, hieman printtikaupasta, hieman musiikin tekemisestä (NIINPÄ!), hieman elokuvailloista ja talonostosta.

Tuttuja aiheita ehkä sinulle, jos olet ahkera lukemaan blogiani. MUTTA lopussa on muun muassa videopätkiä meidän uudesta kodista, mitä et taatusti ole nähnyt. Tuli itselle ihan ikävä päästä jo takaisin sinne. Hassua, eihän se vielä ole edes oma koti varsinaisesti, mutta selvästi alkaa sellaiseksi pikku hiljaa jo muuttua.

Kerron samalla yleisesti siitä, miten vaikeaa ja samalla kiehtovaa on koittaa elää luovuudella täällä pohjoisessa. Se on vaikeaa missä tahansa, mutta varsinkin täällä, missä lähimpään kaupunkiin on 200km matka ja joskus kaikki elämä näyttää tapahtuvan vain kaupungeissa. Kummallista.

Ihania hetkiä videon parissa! Palaan pian kirjoittamaan viimeisimmästä pikku hiihtovaelluksesta, jonka teimme viikonloppuna.

♥ Sanna


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggaajaa tykkää tästä: