Valokuvaprinttikauppa on auki!

Avasin oman valokuvamyyntisivun!

Ajatus lähti tulevasta valokuvanäyttelystä, joka avataan joulukuun alussa (ylihuomenna!) Kittilän kirjastoon. Kirjoitan siitä vielä erikseen enemmän. Sen yhteydessä kävi ilmi, että kyselijöitä valokuvaprinteilla olikin useampi, joten ajattelin laittaa kaikki näyttelyyn tulevat valokuvat sekä esille että myyntiin tänne mun nettisivuille. Pääset katsomaan ja ostamaan valokuviani täältä.

Kaikki valokuvat on otettu Suomen Lapissa, kansallispuistoissa kuten Pallas-Yllästunturin ja Pyhä-Luoston kansallispuistoissa, moni on otettu reissujen varrella, retkiltä ja vaelluksilta tai ihan tästä kotirannasta Muoniojoen varresta.

Valokuvat on tulostettu laadukkaalle valokuvapaperille ja ovat kaikki kokoa 30x40cm.

Jos nettikaupasta ostaminen tuntuu liian hankalta, haluat jonkin erityisen valokuvakoon tai sinulla on kysyttävää, voit ottaa minuun yhteyttä joko kommentoimalla tähän postaukseen tai suoraan sähköpostilla heisanna@sannavaara.com.

Sisäpiirin vinkki: Tietokoneella valokuvien katselu ja ostaminen käy paljon helpommin kuin puhelimella. Minulla ei ole koodauskokemusta ja koko tämän verkkokaupan kyhäilin itse (muutamin tuumaustauoin ja kiukuttelukohtauksin), mutta se on nyt valmis ja elossa. Maksaminen onnistuu joko PayPalin kautta tai suoraan pankki- tai luottokortilla.

Mikä parasta, postikulut sisältyy hintaan ihan kaikkialle maailmaan, joten vinkkiä ja linkkiä saa laittaa kaukaisimmille ulkomaiden serkuille asti.

Nopeimmat ehtii tilata valokuvaprintit jouluksi pukinkonttiin, mutta tilaukset kannattaa tehdä lähestulkoon heti, jotta ehdin ne pakata ja lähettää tontuille, jotka antavat ne sitten joulupukin kyytiin. Hehe.

Tämä on todella jännittävää. Ihan tuntuu, että hitsit, onko tässä nyt sitten kaupan omistaja ja ihka oikea yrittäjä. Aika minimaalisella tasolla, mutta kuitenkin. Iso askel minulle, se on ainakin varmaa. Mutta olen todella iloinen ja innoissani! Vaikkei yhtään tilausta tulisi, sain silti verkkokaupan kasaan ja valokuvani sinne esille.

Jos tulee mitään kysyttävää, ihmeteltävää tai kommentoitavaa, minuun voi olla yhteydessä.

Ihanaa pian joulukuuta!

♥ Sanna


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggaajaa tykkää tästä: