Pallaksen yötön yö – VIDEO

Olen aloittanut tekemään musiikkia. Hyvin hitaasti ja hyvin epämääräisin ja ennaltamäärittelemättömin lopputuloksin. Viimeksi olen tehnyt omaa musiikkia lukioikäisenä. Kaipaan sitä aikaa. En tiennyt mistään mitään enkä osannut määritellä omia tekemisiä sen perusteella, onko se oikein tai sen ja sen genren mukaista. Kunhan vain teki.

Pääasia on kuitenkin, että tekee. Lopputulos harvoin on sitä, mitä sen oletti olevan. Eikä se ole ikinä valmis ja omassa tapauksessani koskaan tarpeeksi hyvä. Mutta olen opettelemassa, ettei se haittaa. Kunhan tekee. Jossain kohtaa päättää, että tämä oli nyt tässä, siirrytään seuraavaan.


Kappale sai alkunsa, kun leikittelin musiikinteko-ohjelman lauluraidoilla. Keksin monta melodiaa, jotka vähän kuin sopivat päällekäin ja eivät kuitenkaan. En miettinyt, lauleskelin ja äänitin ne kaikki. Toisena päivänä siirtelin palikoita kohdilleen ja lisäilin taustalle ääniä. Luovuus on paljolti leikkimistä.

Kuvasin videon Pallaksen yöttömässä yössä, keskiyön auringon valossa heinäkuisena yönä, josta kerroin aiemmassa kirjoituksessa. Uskomattoman kauniina yönä, jossa tuntureiden toisella puolella aurinko paistoi kultaisena hehkuna valaisten tienoot kymmenien kilometrien päähän.

Joten, tässä teille omaa musiikkiani ja video Pallaksen yöttömästä yöstä.

♥ Sanna


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggaajaa tykkää tästä: