Pakureissu Lapissa ja Pohjois-Norjassa – VIDEO

Huh, viimeinkin reissuvideo on valmis. Monen viikon reissu tiivistettynä alle 20min videoon otti oman aikansa, mutta enpä pitänyt kiirettä sen kanssa. On ihana tehdä näitä, mutta aikaa ne vievät hurjan paljon.

Palasin kotiin pari päivää sitten. Pakureissun jälkeen lähdimme E:n kanssa melkein heti käymään etelässä sukulaisten ja ystävien luona. Kuten joka kesä, se on ihanaa, mutta niin kovin raskasta. Nyt on hyvä hengähtää kotona, tehdä ei-yhtikäs-mitään ja nauttia Lapin kesästä – +8 astetta ja vesisadetta. Siitä tykkään.

Palaan kuulumisten kanssa asiaan vielä myöhemmin.

Toivottavasti pidätte videosta 🥰

♥ Sanna


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggaajaa tykkää tästä: