Pakureissu Lappissa ja Pohjois-Norjassa – VIDEO

Huh, viimeinkin reissuvideo on valmis. Monen viikon reissu tiivistettynä alle 20min videoon otti oman aikansa, mutta enpä pitänyt kiirettä sen kanssa. On ihana tehdä näitä, mutta aikaa ne vievät hurjan paljon.

Palasin kotiin pari päivää sitten. Pakureissun jälkeen lähdimme E:n kanssa melkein heti käymään etelässä sukulaisten ja ystävien luona. Kuten joka kesä, se on ihanaa, mutta niin kovin raskasta. Nyt on hyvä hengähtää kotona, tehdä ei-yhtikäs-mitään ja nauttia Lapin kesästä – +8 astetta ja vesisadetta. Siitä tykkään.

Palaan kuulumisten kanssa asiaan vielä myöhemmin.

Toivottavasti pidätte videosta 🥰

♥ SannaLeave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: