Lapin kevät – VIDEO

Uusi video on julki! Se sisältää materiaalia muutaman kuukauden ajalta. Jotenkin videopätkiä kertyy aina vain ja niiden määrän vuoksi editointiaika pitenee ja pitenee. Niiden tekemiseen menee kolmisen kuukautta, mutta olkoon niin. Teen videoita edelleen kuitenkin omasta tahdostani, omilla ehdoillani.

Sain nyt koronan jälkeisessä inspiroitumisessa ja energiboostauksessa aikaan editoida koko videon alusta loppuun. Kerron videossa, miltä näyttää kevät pohjoisessa, jos sitä kevääksi voi kutsua, kun lunta on vielä puoli metriä ja pakkanen hipoo öisin kahtakymmentä. Mutta valoa on ja tehköön se kevään, jos ei mikään muu.

Videolla kerron myös omista tärkeistä asioista, kuten käsillä tekemisestä ja uusien ihmisten (ja eläinten) tulosta elämään.

Ihanaa loppuviikkoa ☀️

❤  SannaLeave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: