Lapin kevät – VIDEO

Uusi video on julki! Se sisältää materiaalia muutaman kuukauden ajalta. Jotenkin videopätkiä kertyy aina vain ja niiden määrän vuoksi editointiaika pitenee ja pitenee. Niiden tekemiseen menee kolmisen kuukautta, mutta olkoon niin. Teen videoita edelleen kuitenkin omasta tahdostani, omilla ehdoillani.

Sain nyt koronan jälkeisessä inspiroitumisessa ja energiboostauksessa aikaan editoida koko videon alusta loppuun. Kerron videossa, miltä näyttää kevät pohjoisessa, jos sitä kevääksi voi kutsua, kun lunta on vielä puoli metriä ja pakkanen hipoo öisin kahtakymmentä. Mutta valoa on ja tehköön se kevään, jos ei mikään muu.

Videolla kerron myös omista tärkeistä asioista, kuten käsillä tekemisestä ja uusien ihmisten (ja eläinten) tulosta elämään.

Ihanaa loppuviikkoa ☀️

❤  Sanna


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggaajaa tykkää tästä: