Pohjoisen talven haasteita ja kauneutta – VIDEO

Jee, vihdoinkin uusi YouTube-video on valmis ja julkaistu. Edellinen – täysin valmis video, joka kertoi kaamosajasta – katosi, kun kovalevyni hajosi ja menetin viimeisen puolen vuoden työt. Kaikki valokuvat, videot, musiikit. Sinne meni. Puff.

Mutta keskitytään positiivisiin puoliin ja eteenpäin menemiseen. Kuvailen lähes joka päivä, jonkun pienen pätkän sieltä täältä. Joskus lähden varta vasten kuvausreissulle. Editointi on kuin palapelin kasaamista; mikä palanen sopii mihinkin kohtaan, jotta tarina ja tunnelma välittyy teille semmoisena kuin olen sen itse kokenut. Musiikkivalinnat on isossa roolissa, inspiroidun hyvän kappaleen löytämisestä ja se siivittää isolta osalta tiettyä tunnetta ja tunnelmaa eteenpäin.

Silloin tällöin saan kyselyitä, mistä musiikit ovat peräisin. Ne on kaikki ruotsalaisesta palvelusta Epidemic Sounds. Laadukasta ja monipuolista musiikkia, josta löydän aina omiin ideoihin sopivat. Olen aloittanut myös oman musiikin tekemisen. Se edistyy hitaasti, mutta haluan vielä jatkaa sen kanssa kehittymistä. Aion myöhemmin tehdä videoita, joissa on omaa musiikkia. Jännittävää!

Mutta nyt paljon puhutun ja luvatun videon pariin. Kerron videossa, minkälaista on elää ja asua pohjoisen kylmyydessä ja minkälaista kauneutta pakkanen ja arktiset olosuhteet luovat. Ensi kerran videolla myös paljon enemmän omaa puhetta. Olipa jännittävää puhua kameralle, mutta siitähän se sitten lähti vauhtiin. Täällä saa onneksi rauhassa kuvailla ja höpötellä keskellä luontoa, kukaan ei ole katsomassa tai ihmettelemässä.

Nautinnollisia hetkiä videon parissa, olisi kiva kuulla, mitä siitä pidätte ☺️

♥ Sanna


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggaajaa tykkää tästä: