Piilotettua kauneutta – video

Muutama viikko sitten, kun kerroin, että talvi otti takapakkia, kuvasin samalla videota. Olen aiemminkin kertonut, että etsin ympärilleni kauneutta. Jostain syystä, kun ympäröin itseni ja elämäni esteettisesti miellyttävillä asioilla ja ympäristöillä, voin hyvin. Henkisesti ja fyysisesti. Saan energiaa ympäristöstäni ja siitä, miltä se näyttää. Se on yksi isoimmista syistä, miksi muutin pois kaupungista keskelle luontoa. Löytääkseni kauneutta, jota en koskaan tavoittanut kaupungin symmetrisissä muodoissa, betoninharmaan sävyissä ja ihmisen valmiiksi mallintaviessa luontoplänteissä.

Tässä video siitä, miten etsin kauneutta ympäriltäni ja mitä teen, kun se ei ole aina selvästi nähtävillä.

Toivottavasti pidätte videosta, sitä oli taas todella mukavaa tehdä ☺️ Ja jos saan sinut tuntemaan jotakin videoillani, olisi suureksi avuksi, jos tilaat kanavani Youtubessa. Sen voit tehdä tässäkin, painamalla allaolevassa videossa profiilikuvaani. Kanavan tilaaminen auttaa minua jatkamaan luovaa työtäni ja kulkemaan eteenpäin.

Kiitos, ja ihanaa, kun olet täällä 💙

♥ Halauksin, SannaLeave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: