Talven odotus – video

Olen kuvannut, paljon. Editointi jää välillä muun elämän ja talven ilon jalkoihin. Talven iloksi ei ehkä voi kutsua tämän hetkistä tilannetta, kun ulkona on viitisen astetta lämmintä ja lumi sulaa niin, etttä nurkissa lorisee. Mutta viikonloppuna on luvassa lisää lunta.

Kuinka ihanaa.

Tein videon talven odotuksesta. Miltä lokakuun harmaus tuntuu, kun pimeys syö sisäänsä kaiken juuri ennen kuin lumi tulee ja valaisee valottomalla valollaan kaiken. Puhdistaa ja raikastaa. Aloittaa uuden kauden.

Toivottavasti pidätte videosta, näitä on hurjan mukava tehdä. Niin mukavaa, että usein videoprojektit on ensimmäisenä mielessä aamulla, kun herään enkä malttaisi illalla lopettaa laisinkaan. Jatkoa siis luvassa.

Ihanaa talven odotusta ❤

♥ Halauksin, Sanna2 responses to “Talven odotus – video”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: