Talven odotus – video

Olen kuvannut, paljon. Editointi jää välillä muun elämän ja talven ilon jalkoihin. Talven iloksi ei ehkä voi kutsua tämän hetkistä tilannetta, kun ulkona on viitisen astetta lämmintä ja lumi sulaa niin, etttä nurkissa lorisee. Mutta viikonloppuna on luvassa lisää lunta.

Kuinka ihanaa.

Tein videon talven odotuksesta. Miltä lokakuun harmaus tuntuu, kun pimeys syö sisäänsä kaiken juuri ennen kuin lumi tulee ja valaisee valottomalla valollaan kaiken. Puhdistaa ja raikastaa. Aloittaa uuden kauden.

Toivottavasti pidätte videosta, näitä on hurjan mukava tehdä. Niin mukavaa, että usein videoprojektit on ensimmäisenä mielessä aamulla, kun herään enkä malttaisi illalla lopettaa laisinkaan. Jatkoa siis luvassa.

Ihanaa talven odotusta ❤

♥ Halauksin, Sanna2 vastausta artikkeliin “Talven odotus – video”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: