Valokuvat Retki-lehteen

Mun ottamia valokuvia on julkaistu uusimmassa Retki-lehdessä (5-6/2020). Aivan ihmeellistä. Mun päästäni tulleet ajatukset, ideat, mun silmin nähdyt asiat kameran linssin läpi on painettuna lehdessä, josta ihmiset maksaa, josta ne hakee inspiraatiota ja jonka kuvia ne selailee lehtihyllyllä.

Oon vähän mykistynyt.

Eihän se iso juttu ole, ei kansikuvajuttukaan, mutta silti. Iloitsen pienistäkin voitoista ja tämä nyt on jo sitä pientä seuraava.

Retki-lehdessä ottamiani valokuvia Itäisen Suomenlahden kansallispuistosta.

Kuvat päätyivät lehteen, kun kukkamekkoretkeilykaverini Emma otti yhteyttä Retki-lehteen antaakseen kritiikkiä ja tuosta vain muina naisina kysyäkseen, miten kirjoittajat valikoidaan lehteen. Että sopisiko ehdottaa uutta juttua (Emma on juuri semmoinen – eikö ole ihanaa!). Sopihan se. Päätoimittaja pyysi ensin nähtäväkseen valokuvia, minä ne hänelle toimitin, Emma kirjoitti tekstin ja suit sait lehti on lehtihyllyllä. Huhhuh.

Retki-lehdessä ottamiani valokuvia Itäisen Suomenlahden kansallispuistosta.

Kuvat ja teksti on viime vuoden Itäisen Suomenlahden kansallispuistoreissulta. Siitä en ole kirjoittanut omaa juttuaan, koska blogini ei ollut silloin vielä olemassa, mutta rein pikaisen vilauksen retkeen viime vuoden tiivistyksestä, se löytyy täältä.

Retki-lehdessä ottamiani valokuvia Itäisen Suomenlahden kansallispuistosta.

En tiennyt, koska lehti julkaistaan. Hölmönä odotin, että päätoimittaja ilmottaisi siitä meille. Eihän siinä niin käynyt. Viime viikonloppuna samaisen Emman kanssa olimme melomassa Päijänteen kansallispuistossa (sieltäkin on tulossa hienoja valokuvia pian!). Pysähdyimme Padasjoen piskuisessa marketissa ostamassa matkaeväitä ja siellähän lehti oli lehtihyllyllä. Nappasimme sen mukaan ja iloitsimme yhdessä tästä saavutuksesta Päijänteen kansallispuiston nuotiopaikalla ilta-auringossa.

Retki-lehdessä ottamiani valokuvia Itäisen Suomenlahden kansallispuistosta.

Ihanaa viikkoa!

♥: SannaLeave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: